Poziv na javno predstavljanje Dječje igraonice u D.Lapcu

Poziv na javno predstavljanje Dječje igraonice u D.Lapcu

I predstavljanje projekta „Podrška organizacijama civilnog društva radi poboljšanja socijalne

kohezije u pograničnom području Hrvatske i Bosne i Hercegovine,IPA CBC

 

Poštovani,

Ovim putem Vas obavještavamo da je Udruga UNA kao nositelj projekta sa RH strane potpisalo ugovor sa Delegacijom Europske Unije za implementaciju prekograničnog projekta pod nazivom „Podrška organizacijama civilnog društva radi poboljšanja socijalne kohezije u pograničnom području Hrvatske i Bosne i Hercegovine„. Projekat se implementira u partnerstvu sa , Udrugom „Žene sa Une“-vodećim partnerom iz BIH, Ženskom grupom Donji Lapac“ iz Donjeg Lapca iz Republike Hrvatske i Arbeiter Samariter Bund iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina.

Projekat je sufinansiran od strane Europske komisije za IPA prekogranične programe Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Cilj ovog projekt je potaknuti stvaranje prekograničnih mreža i partnerstava te razvoj zajedničkih prekograničnih aktivnosti s ciljem povećanja socijalne kohezije u programskom području. S tim u vezi projekt ima za specifični cilj poboljšanje pružanja usluga socijalne skrbi u projektnom području.

Ovim putem pozivamo Vas da prisustvujete javnom predstavljanju „Dječje igraonice“ koja je dio navedenog projekta.

Svečanost će se održati u prostoru «Dječje igraonice» i Ženske grupe D.Lapac (bivša srednja škola) dana 27.11.2013. god. u 12 sati u D.Lapcu. Molimo Vas da nam do 25.11.2013. potvrdite sudjelovanje na e-mail zenska.grupa.donji.lapac@gs.t-com.hr ili na telefon 053 765 500, odnosno 099 688 78 23.

Vjerujemo da ćete ovo događanje prepoznati kao način uspostavljanja bolje suradnje između vladinog sektora i nevladinih organizacija i odazvati se našem pozivu.

S poštovanjem,

Predsjednica Snježana Krezić

Ovaj članak je napisan u Ponedjeljak, 2. prosinac 2013. u 17:26 i nalazi se u kategoriji Nekategorizirano. Odgovore na ovaj članak možete pratiti putem RSS 2.0 feeda. Na isti možete i odgovoriti, ili poslati trackback sa vaše vlastite web stranice.

Napišite odgovor

Morate biti prijavljeni da bi napisali komentar.