Učionica demokre(a)cije – izložba i susret s političarima

U okviru projekta „Učionica demokre(a)cije“ koju „Domine“ provode u suradnji sa Ženskom grupom Donji Lapac, u galeriji Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje „Zlatna vrata“, u Splitu je 19. svibnja otvorena izložba predizbornih plakata učenika 7. i 8. razreda OŠ „Donji Lapac“, OŠ „Grohote“ Šolta i OŠ „Petar Berislavić“ Trogir. Na izložbi koja će biti postavljena do 25. svibnja izloženo je 20-ak plakata nastalih kao rezultat rada s učenicima kroz 5 interaktivnih neformalnih modula na temu ljudska prava, demokracija, EU parlament, demokratski izbori i predizborna kampanja.
Nakon otvaranja izložbe, u hotelu „Park“ upriličen je susret s političarima, kandidatima za EU parlament, a na pitanja učenika odgovarao je Petar Ezgeta iz Hrvatske stranke nezaposlenih iz koalicije „Solidarnost“.
Ovom prilikom predstavnicima škola uručene su zahvalnice za uspješnu suradnju i aktivno sudjelovanje u projektu „Učionica demokre(a)cije“ za koji je financijsku potporu osiguralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Vlade RH u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2013./14.

 

Ovaj članak je napisan u Nedjelja, 8. lipanj 2014. u 14:06 i nalazi se u kategoriji Nekategorizirano. Odgovore na ovaj članak možete pratiti putem RSS 2.0 feeda. Na isti možete i odgovoriti, ili poslati trackback sa vaše vlastite web stranice.

Napišite odgovor

Morate biti prijavljeni da bi napisali komentar.